Gåband

Varför köpa ett gåband?

Detta är anledningarna till varför människor köper gåband och varför du bör köpa dig ett eget gåband.

Fler och fler människor köper en gåband varje dag. Det anses som den mest populära träningsredskapet för ögonblicket. Sedan dess introduktion, har löpband haft en stadig tillväxt de senaste åren och står nu för mer försäljning än någon annan träningsutrustning på marknaden. Enligt en undersökning av amerikanska hushåll, uppskattades att över 45 miljoner människor använde ett promenad/löpband hemma eller på gymmet. Näst närmast fitnessutrustning var träningscykel med cirka 30 miljoner användare.

>> Köp gåband här. <<

Så varför är gåband så populärt? Varför väljer folk det i stället för andra träningsredskap? Vad har det att andra inte? Den här artikeln svar på dessa frågor och mycket mer. Nedan är de saker som lockar folk till denna maskin.

Spring eller gå

Ett löpband ger dig möjlighet att springa eller gå, som är de två mest populära formerna av motion. Både löpning och promenader kommer sig naturligt för varje individ, så genom att välja en gymmaskin som utnyttjar dessa motionsformer så krävds det inte så mycket inlärning.

Löpband bränner fler kalorier

En annan anledning varför folk köper löpband är det faktum att det bränner fler kalorier. Enligt de undersökningar som utförts visar att i genomsnittet brända kalorier på ett löpband i 60 minuter 865 till 705. Jämför det med en trappmaskin (746-637), roddmaskin (739-606), stationära cykeln med spakar (709-509), längdskidor maskin (678-595) och en träningscykel (604-498).

Bekvämlighet

Gåband ger dig möjlighet att bekvämligt träna i ditt hem. Det finns ingen anledning att gå ut och springa. Således kan du undvika dåligt väder och motion även under fryspunkten och / eller under varma och fuktiga klimat.

Undvika skador

Att springa eller promenera på asfalt eller betong sätter enorm påfrestning på lederna och ökar risken för skador. Men promenadband (särskilt dyra) erbjuder ytor som dämpar effekterna och överför absorption hela längden på bandet. Detta minskar belastningen på leder, fotleder och knän vilket minimerar skador.

Slutsats

Dessa är några av de vanligaste orsakerna till varför folk köper ett gåband. Förhoppningsvis denna artikel har upplyst dig om hur du skulle ha nytta av att köpa ett själv.


Hur nöjd är du med ditt gåband? Ge ett betyg mellan 1-10, där tio innebär att du är jättenöjd med gåbandet: